Шукати в цьому блозі

неділя, 15 березня 2020 р.

Автомобілі «Козак-2М1» пройшли випробування по всіх видах доріг та бездоріжжю і мають схвальні відгуки від військовослужбовців ДШВ та ССО


Міністерство оборони України надає роз’яснення щодо закупівлі броньованих бойових колісних машин «Козак-2М1» з метою забезпечення бойових підрозділів Збройних Сил України.

Стратегію розвитку Повітряних Сил до 2035 року розробляють з урахуванням досвіду держав-членів НАТО


Якою буде Стратегія розвитку Повітряних Сил ЗС України та які виклики постануть перед військовими авіаторами в найближчі 15 років: ці та інші питання розглядають у Вінниці представники Командування Повітряних Сил Збройних Сил України та делегації США.

Детальніше

УКРАЇНА-НАТО

"Україна зацікавлена в отриманні статусу партнера НАТО з розширеними можливостями", - Аліна Фролова



14-15 січня 2020 року заступниця Міністра оборони України Аліна Фролова взяла участь у роботі делегації на чолі з Віце-прем'єр-міністром України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Дмитром Кулебою в Брюсселі.

Детальніше

Знай наших. Український БПЛА

     Український БПЛА здатний виявляти міни з точністю до сантиметра.


Одне з вітчизняних підприємств у кооперації з іноземною компанією розробили спеціальні магнітометричні датчики для БПЛА, здатні виявляти боєприпаси, що не розірвалися.

Зростаймо мужніми!



До Дня Збройних Сил України для команд старшокласників було проведено військово-спортивний патріотичний захід «Зростаймо мужніми!». Детальніше