Шукати в цьому блозі

субота, 23 вересня 2017 р.

ІІІ Малі Олімпійські ігри в Комарівському НВК: ЗОШ І-ІІ ступенів - ДНЗ

Минулого тижня у Комарівському НВК: ЗОШ І-ІІ ступенів - ДНЗ відбулися ІІІ Малі Олімпійські ігри для учнів.
Традиційно на святковій лінійці формується  команди, що охоплюють всіх учнів школи.
Перед змаганнями учасники змагань повторюють правила безпечної поведінки, знайомляться з Положенням про Малі Олімпійські ігри  та з умовами виконання випробувань на етапах.
Учні завжди з нетерпінням чекають визначення переможців наступних випробувань: стрибки у довжину з розбігу; біг, 30 м; згинання та  розгинання рук в упорі лежачи; «човниковий біг», 4Х9 м; нахил тулуба вперед із положення сидячи. Судити змагання призначено суддівській колегії, що складається з вчителів школи.
Змагання пройшли організовано та злагоджено. В результаті змагань було визначено переможців у бігу на 30 м: серед хлопчиків кращий результат показав Чарний Сергій (учень 8 класу), а серед дівчат – учениця 8 класу Коваленко Олександра.
У стрибках у довжину недосяжним став стрибок того ж Чарний Сергій ( 4 м 15 см), а учениця 8 класу Коваленко Олександра.
Кращий результат у згинанні та розгинанні рук в упорі лежачи серед хлопців показав учень 7 класу Байдачний Степан (40 разів ), в той час, як для дівчат результат 21 раз привів Коваленко О. до перемоги.
Найкращим в згинанні та розгинанні тулуба в положенні лежачи за 30 с став результат  учнів 7 класу Байдачний Степан та Коваленко Олександра.
Бень Петро (учень 6 класу)  та Коваленко Олександра та Гармідер Олександра стали переможцями у «човниковому бігу» 4х9 м.
По закінченню ігор було оголошено переможців в усіх видах змагань, а чемпіонами ІІІ  Малих Олімпійських ігор серед початкових та середніх класів стали Байдачний Степан  та Коваленко Олександра.